052 555 001

Online mentale coaching

Life- & relatiecoaching

Online coaching in tijden van corona

Ben je op zoek naar een coach, maar twijfel je door het coronavirus of dit het juiste moment is om een kennismakingsgesprek aan te vragen? Bij online coaching bepaal je zelf waar en wanneer je op een veilige manier contact hebt met je coach. Dus hoef je nooit op een onhandig moment te racen naar een afspraak. Maar e-coaching blijkt nog meer voordelen te hebben.

Ook als je erg prikkelgevoelig, wat angstig of verlegen bent, kan het prettig zijn om vanuit een veilige thuishaven gecoacht te worden. Tijdens de coaching krijg je opdrachten, tips en tools mee om op een comfortabele, leuke en snelle manier weerom gelukkig te kunnen worden.

Je kan bij mij terecht voor:

Dag lieve klanten,
Als Happiness coach wil ik jullie graag blijven steunen voor als het even wat moeilijker gaat bv. bij verdriet, angst, te weinig zelfliefde, eenzaamheid enzovoort. Zeker vandaag de dag zijn er heel wat mensen die nood hebben aan dat extra duwtje in de rug. We mogen momenteel echter geen lichamelijk contact hebben, toch is het belangrijk om elkaar in de ogen te kunnen kijken. Daarom bied ik graag de bijkomende oplossing om ook online begeleiding te kunnen krijgen. Heeft u een computer of een smartphone? Geef me een belletje, u zal zien het is heel eenvoudig. En bekijk ook gerust even de website voor meer uitleg over mijn life- en relatie coaching. Zo… Tot binnenkort, Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten. Ik wens je nog een fijne dag toe.

– Kathy

Heb je nog vragen of wens je een afspraak?

052 555 001

0474 025 085