052 555 001

Ervaringen van Top-Groeiers bij Stille Waters

Sabrina

Cipier

Mijn leven is veranderd

december 2018: Mezelf helemaal verloren, mezelf tegen gekomen, mentaal aan de grond.

april 2019: Mezelf helemaal terug gevonden, meer nog, sterker dan ooit. Mezelf op een andere, betere manier leren kennen. 
Kathy zonder jou was dit nooit gelukt. Super bedankt hiervoor.

#zelfliefde #dankbaar

Marjan De Gendt

Actrice, lesgeefster en medeoprichtster van Jeugdtheater Ondersteboven (JTO te Sint-Niklaas)

Soms is een mens een beetje het noorden kwijt.  Je voelt dat je langzaamaan de grip op de dingen, op jezelf verliest en dat je wegglijdt in ‘het-niet-meer-weten’.

Opgebrand, energieloos zwalp je een beetje door het leven.  Kathy voelt zo’n dingen aan en wil met jou samen werken om terug vaste grond onder je voeten te krijgen.
Dit doet ze op verschillende manieren, heel uiteenlopend, altijd energiek, maar toch ook rustgevend.  Ze biedt een luisterend oor, stuurt bij waar je in blijft hangen en gaat op zoek naar de kracht in jezelf.
Kathy communiceert ook heel open over haar eigen ervaringen zodat je je kwetsbaarder durft op te stellen en vlugger tot positieve resultaten komt.
Je gaat als het ware op weg met een vriendin.

Annick

Management Assistant

In een periode van blokkade en besluiteloosheid zocht ik Kathy op, vanuit een behoefte aan feedback, inzicht en daadwerkelijk in-beweging-komen.

Kathy leidt je enthousiast en bezield langs een variatie aan technieken en ideeën, waarmee je het pad kan uitstippelen dat jou ligt, met de tools die goed voor je voelen. Ze deinst er niet voor terug je te confronteren met patronen en onzekerheden, op een liefdevolle en ondersteunende manier. Alles is bespreekbaar, en dat voelt bevrijdend.

Ze stimuleert je zelfvertrouwen en reikt tips aan om dat steeds zelf te kunnen doen, om zelf jouw zelfvertrouwen te kunnen bekrachtigen.

Een begeleiding door Kathy sluit je af met een gereedschapskoffertje vol tips om jezelf goed te soigneren. Een koffertje dat steeds van pas kan komen, bij de ups en downs die een mensenleven biedt.

Nathalie Goossens

Architecte

Na voorgaande gesprekken bij psychologen, was ik op zoek naar iets anders. Ik had het gevoel dat ik genoeg gepraat had over het verleden en wou mij richten op de toekomst en het nu. Ik kwam terecht bij Kathy en het voelde onmiddellijk aan als thuiskomen. Het enthousiasme en de warmte die Kathy uitstraalt is heel aanstekelijk.
Ik voelde me vaak overmand door emoties en geraakte snel overprikkeld. Door meer te weten te komen over hoogsensitief zijn, kan ik die emoties veel beter plaatsen en leerde ik ook de vele positieve kanten ervan kennen. De aanpak van Kathy als coach vind ik zeer uniek. Nu na het afronden van mijn traject, kijk ik vaak nog eens terug in mijn happiness boekje. Ook de opdrachten die je meekrijgt hebben me geholpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en de ’theorie’ om te zetten in de praktijk.
De aanpak van Kathy is heel persoonsgericht en flexibel. Als ik eens een zware dag had op het werk, hield Kathy hier rekening mee en zorgde ervoor dat we een iets luchtiger gesprek hadden.
Ik ben Kathy enorm dankbaar voor alles en wens haar nog veel succes toe in de toekomst. Wat een topvrouw!

 

Fabienne Bruynooge

Verkoopster

Lieve Kathy,
Na lange tijd hoogte en dieptepunten te ervaren en me niet begrepen en anders te voelen en jaren te zoeken naar de gepaste psycholoog vond ik op jou website dat je gespecialiseerd was in HSP coaching.Ik was me bewust dat ik gevoelig was maar door te lezen over hoogsensitiviteit sprak ik mezelf de moed in om naar jou te komen.
Mijn eerste indruk wat voor mij belangrijk was gaf me dadelijk het gevoel dat ik mezelf kon zijn.
Kathy kon me meteen aanvoelen,een luisterend oor zijn en zei dat ik hoogsensitief was.Met de nodige tools,opdrachtjes,inzichten en steun heb ik geleerd om van mezelf te houden,wat minder perfectionistisch te zijn,leren omgaan met mijn valkuilen,feedback en hoogsensitiviteit.Daardoor heb ik meer innerlijke rust gevonden,meer zelfvertrouwen gekregen en sta ik assertiever in het leven.Ook zijn mijn talenten meer naar boven gekomen en heeft mijn leven een positievere wending gekregen waardoor ik nu veel gelukkiger ben.
Kathy wat ben ik je eeuwig dankbaar voor je geduld,steun,empathie en tools die ik gekregen heb .Door jou heb ik de moed niet opgegeven en was het de moeite waard om die grote berg te beklimmen.
Wat zal ik nog veel aan je denken en je mooie persoonlijkheid en warm hart blijven koesteren.
Ik zou Kathy aan iedereen aanraden.
She is simply the best !!! Je bent een Top Madame
Een dikke merci en wens je eveneens nog veel geluk op je levenspad en verdere projecten!!.
LOVE YOU❤️
Fabienne Bruynooge

 

Jessica De Moor

Verpleegster en Yogateacher

Kathy was er voor mij in een periode dat ik heel erg ik de knoop lag met mezelf en wat ik wou in het leven.
Zij heeft mij de ondersteuning geboden om beslissingen te nemen en te geloven in mezelf, als persoon maar ook in mijn talenten.
Door haar heb ik stappen durven nemen die ik anders altijd op de lange baan schoof. Ze stond altijd klaar met raad en daad en schonk mij andere inzichten. Kortom Kathy is een lifecoach die je leert om stappen te nemen in het leven en als mens!

 

Kitty

Fashion styliste

Kathy bedankt!

*Voor de energie en liefdevolle begeleiding

*Het luisterend oor

* Het samen op zoek gaan naar wie ik echt ben en wat me helpt groeien

*De zoektocht naar mezelf en wat ik nodig heb om weer te stralen

*Je liet me inzien dat ik uniek ben, maar vooral goed genoeg!

*Je liet me beseffen dat jezelf graag zien een leerproces was

*Je leerde me mijn angsten opzij te zetten en te gaan voor mijn geluk! Want ik weet in alles wat ik doe is 80% goed genoeg!

Guy Piret

Eigenaar dierenwinkel Tom en Co

De empathie en persoonlijkheid van Kathy is enorm groot! Een openbaring om met haar te kunnen spreken.

Stijn Van Cauwenbergh

Creatief tekenaar grondplannen

Sinds ik de dertig naderde, heb ik al een aantal keer geworsteld met mezelf. Wat wil ik? Wie ben ik? Waarom vind ik geen job die mij op het lijf geschreven lijkt? Telkens heb ik hulp gezocht en telkens weer werd ik wel wat geholpen en kwam ik tot bepaalde inzichten. Het is pas bij Kathy dat ik het gevoel had dat ik tot de kern doordrong. Met hoogsensitiviteit als startpunt, loodste Kathy mij doorheen een gepersonaliseerd traject, waarbij heel wat aspecten aan bod kwamen. Haar brede aanpak, zorgt voor een erg holistische benadering waardoor ik voor het eerst het gevoel heb dat alles aan bod is gekomen. Met een gerust gemoed kan ik zeggen dat ik over voldoende tools bezit om zonder coaching verder te kunnen, ongeacht wat er nog op mijn pad komt. Bedankt voor de begeleiding Kathy, het deed mij erg deugd.

Kimberley Van Poecke

De cijfercoach

Ik was kwaad op gans de wereld, zo kwaad dat het mij bakken energie kostte en ik moeilijk diepe verbinding kon maken met anderen. Ik kwam terecht bij Kathy en voelde onmiddellijk haar warmte. Streng maar rechtvaardig, een moederfiguur, bemiddelaar en coach tegelijkertijd. Ze leerde mij nadenken over de dingen die er echt toe doen in het leven, wat mijn oude pijnen zijn, wie mijn “pure ik” is en hoe om te gaan met mijn HSP. Ze leerde me verbindend communiceren, vergeven en conflicten oplossen die ik tot dan met man en macht uit de weg ging. Er waren momenten dat ik zoveel weerstand voelde dat ik wou afhaken. Gelukkig zette ik door en liet ik Kathy binnen in mijn hart en hoofd, waardoor ik kon zakken en verzachten. Bedankt Kathy om mijn pure ik te zien en van mij een beter mens te hebben gemaakt.

Inne

Ontwerpster kledij

Dit heeft jouw coaching voor mij betekend:

– ik zie mijn leven weer in een ander perspectief
– mijn gezinsleven is in de positieve zin veranderd (meer rustmomenten)
– ik bekijk de dingen met een mildere, minder kritische blik
– het is ok en vooral noodzakelijk om ME- en WE-time in te plannen (ZONDER schuldgevoel)
– ik heb bepaalde dingen uit het verleden kunnen afsluiten
– ik heb meer inzicht gekregen in mijn hoogsensitiviteit en zo ook in die van mijn kinderen
– ik leerde beter mijn grenzen aangeven

Veel liefs,
Inne.

Janneke De Jonge

Fotografe

Kathy, Dank je wel!!

Jouw sessies:

*Hebben me geholpen anders naar situaties en belevingen te kijken, vooral ‘denken of weten’ heeft een indruk gemaakt en wordt vaak toegepast.

*Hebben mij in staat gesteld een enorm belangrijke en veel impact hebbende beslissing te durven nemen: weggaan bij mijn man na 48 jaar.

En ik weet nu dat dit een goede beslissing is. Het brengt wel veel spanning en onzekerheid met zich mee, maar ik ben nu zover dat ik weet op de goede weg te zijn en dat het goed zal komen.

*Ik heb iets gedaan wat ik voorheen nooit gedurfd zou hebben: voor één keer zelf zo’n belangrijke beslissing nemen, ik ben daar wel trots op!

*Tot slot: de eyeopener = ‘Ik heb geleerd dat liefde is mezelf zien en gezien mogen worden.’ Dit heeft me wel dingen in de relatie duidelijk gemaakt.

 

Eline en Jo

Grootkeuken en wegsignalisatie

 

Ik heb het gevoel dat Kathy ons begrijpt. Plots lijkt het alsof we niet raar zijn.

Het voelt goed wetende dat er iemand in ons gelooft. We hebben veel bijgeleerd en af en toe is het nog eens moeilijk om dit toe te passen in de praktijk. We beseffen dat we het zelf dienen aan te pakken.

De sessies rond hoogsensitiviteit gaven ons duidelijkheid. Hierdoor was mijn partner meer en meer bereid om ook aan zichzelf te werken…Nu probeer ik Jo (mijn man) te kalmeren als ik zie of voel dat hij in overdrive gaat. Vroeger ging ik erop in en dan werd het alleen maar erger.

Ik weet nu dat het oké is om fouten te  maken en aan te geven aan het gezin dat je het soms niet meer aankan.

Ik ben Kathy dankbaar voor de zeer duidelijke uitleg en om geen verdeelde mening te hebben.

Het enthousiasme siert jou waardoor we met veel goesting buiten gingen iedere keer.

Ik hoop oprecht dat ik kan starten aan een nieuw rustig hoofdstuk in mijn leven en met mijn gezin.

Eline en Jo

 

Marijke Hoorne en Tim Tack

Eigenares Doggywise en muzikant

 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Een aantal maanden geleden een traject met een supergoed gevoel afgerond! Enorm veel handvaten meegekregen van Kathy.
We zijn als koppel aan dit traject gestart. Maar door Kathy’ s unieke aanpak werden wij als individu aangesterkt. Wat onze relatie automatisch ook ten goede kwam. Beseffen wat hoogsensiviteit is en waar al die intense emoties van kwamen, was voor mij een openbaring. Met de handvaten die ik meekreeg van Kathy, sta ik nu veel sterker in het leven. Ondertussen begonnen met het opstarten van m’n eigen zaak.
Ook nu nog herinneren we elkaar eraan ‘je weet het hé, 80% is ook goed hé’.

 

 

Sigrid

Marktkraamster

Wat is Kathy een topmadam. Ik was even mijn weg kwijt en door haar oh zo positieve manier kreeg ze mij op korte tijd (al na 4 sessies) terug op het juiste spoor, waar ik haar enorm dankbaar voor ben. Ze is een krak in iemand een goed gevoel te geven. Ook al stond ik hier enorm sceptisch tegenover, ik kan het ondertussen iedereen aanraden! Ik kon mij geen betere life coach voorstellen en daarom supernijg bedankt Kathy X

 

 

 

Jan Duysburgh

Proces operator chemie

Sinds een paar jaar terug ontdekt dat ik HSP ben, toen al een kleine openbaring, maar tot op heden slaagde ik er niet in om er één mee te worden en de pro’s en de valkuilen ervan te zien. Na een korte zoektocht op het wereldwijde web kwam ik bij Kathy terecht (mijn intuïtie zei van ja). Een heel goede keuze zo blijkt: Kathy is een zachte, professioneel ingestelde vrouw die spreekt uit ervaring en opleiding, die mix zorgt voor een vertrouwd, vriendschappelijk, gepersonaliseerd traject dat HSP in al z’n aspecten belicht om zo je eigen persoonlijk HSP-profiel op te maken. Blij dat ik de stap heb gezet en nu een klare kijk heb op mijn ‘zaak’ en hoe er in de toekomst aan te blijven werken. Kathy, dankjewel voor de vele eye-openers, nog geen seconde spijt gehad! Jan

 

 

 

Caroline en partner

Leerkracht

 
Jaren na het uitkomen van overspel in onze relatie voelde ik dat ik niet verder kwam in de verwerking. Ik bleef verdrietig, angstig en gefrustreerd door al wat er gebeurd was. Door enkele sessies samen met mijn man, en daarna nog een paar keer in mijn eentje, heeft Kathy me met heel wat inzichten, handvatten en techieken leren kennen die ik kan inzetten om wat er gebeurde beter achter me te laten en het een plaats te geven in onze relatie. Ze heeft ons de bevestiging gegeven dat we een sterke en mooie basis hebben om samen verder te gaan. Bedankt, Kathy!

 

 

 

Eveline De Witte

Leerling economie/wiskunde

 
Ik heb een traject gevolgd en voor mij heeft dit traject veel betekend. Hierdoor ben ik mezelf leren aanvaarden omdat ik meer dan goed genoeg ben. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen waardoor ik gelukkiger ben geworden. Door deze dingen ben ik weer een stapje verder. Ik heb geleerd hoe ik beter kan omgaan met HSP en dat gaat mijn leven een stuk gemakkelijker en beter maken. Door dit traject weet ik wat ik waard ben en wat de positieve kanten van HSP zijn en hoe ik met de negatieve punten kan omgaan. Ik heb geleerd dat ik dingen moet leren loslaten en relativeren en dat het het soms niet waard is om er verder op in te gaan. Ik moet niet blijven stilstaan bij problemen, je moet er gewoon een oplossing voor vinden en er beter van worden. Bedankt, Kathy.

 

 

 

Annick en Stefan

Bediende/technisch bediende

 
Na 6 jaar huwelijk in nieuw samengesteld gezin, hebben we vastgesteld dat er net iets teveel strubbelingen onze relatie negatief verstoorden. We leven intens samen en zo kwam ik steeds weer in botsing met mezelf en mijn partner, en kwam de intentie om hulp te zoeken om mezelf beter te gaan begrijpen. Mijn eerste huwelijk was eerder vlak, hier werden ook geen oorzaken gezocht naar mijn soms lastiger gedrag. Al snel kwam aan het licht bij een psychologe, die ik alleen bezocht, dat ik heel wat eigenschappen heb om een profiel HSP – er of hoogsensitief persoon te zijn. Mijn vrouw wou hier mee in gaan en zocht naar een relatie psychologe die ook van HSP op de hoogte is. Super dat ze Kathy vond die zelf ook hoogsensitief is. We hebben een tiental sessies bij haar gedaan, het ging voor ons met vallen en opstaan maar het was een geweldige openbaring om eindelijk eens te weten te komen waarom en vooral hoe ik reageer op bepaalde situaties. Er zijn “tools” aangereikt om beter om te gaan met invloeden, beter communiceren en de valkuilen van een HSP-er zijn benoemd. Voor mijn vrouw is dit ook een enorme houvast om me beter te begrijpen. We voelen terug verbondenheid en geven onze relatie nieuwe boost. Het wordt beter dan ooit dankzij het engagement van Kathy. Dankjewel om ons te redden ! Zonder deze therapie zouden we er waarschijnlijk niet uitgekomen zijn. Stefan en Annick

 

 

 

Sally Willems

Kindercoach

 
Kathy’s ervaring, inlevingsvermogen, zeer uitgebreide vakkennis en warme aard verrichtten wonderen. Kathy hielp me terug op weg en overtuigde me van mijn capaciteiten.

 

 

 

Rani Bracke

Beveiligingsadviseur

 
Fantastische madam die heel goed naar je luistert en je perfect aanvoelt. Ik kwam bij haar voor een specifiek probleem, maar ze heeft me geholpen met zoveel meer! Ik kreeg zoveel inzichten in mezelf en ze geeft je praktische tips & tricks zodat je er ook zelf mee aan de slag kan achteraf. Bedankt Kathy voor het boeiende traject!

 

 

 

Eva Rotiers

Mobiel begeleider mentaal gehandicapten

 Kathy zal je door haar energieke zelve met veel liefde begeleiden zodat je terug van jezelf leert houden en meer zelfinzicht hebt. Je krijgt voldoende tips and tools waarop je steeds kan terug vallen als je het nodig hebt. Het happynessboek is een mooi aandenken van de coaching en kan een handig blijvend hulpmiddel zijn gedurende je verdere leven.

 

 

 

S.A.

Parochiemedewerkster

 
Al wenend vroeg ik de eerste vijf minuten: “komt het ooit nog goed?” Zo slecht voelde ik me. Kathy antwoordde kort en krachtig: “Ja en we gaan daar samen aanwerken.”
Nu een goed half jaar later zie ik terug de zon. Kathy geeft positieve energie die je vooruit helpt. Door haar niet veroordelende en respectvolle houding naar ieders persoonlijkheid en geloofsovertuiging voelde ik me onmiddellijk thuis en vrij om te praten.
Dank je wel Kathy om me te vergezellen tijdens een heel moeilijke periode in mijn leven. Je bent een engel. S.A.

 

 

 

Didier

Bedrijfsleider

 
Door haar kennis van en ervaring met hoogsensitiviteit, is Kathy in staat om situaties voor een HSP’er te verklaren en begrijpbaar te maken.
Ze biedt je inzichten in het hoe en waarom van dit persoonlijkheidskenmerk en bijhorende gedragingen.
Vanuit die bredere context reikt ze je vervolgens handvaten en tools aan om deze het hoofd te bieden of te vermijden.
Zeer bruikbare coaching van een begripvolle en toegankelijke coach.
Didier

 

 

 

Kurt D.W. en partner

Installateur airco en cv

 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

Na de sessies bij Kathy “stille waters”: bekijk ik alles rustiger en meer van op afstand voordat ik oordeel of een reactie geef.
Ik voel me stukken beter in mijn vel en sterker dan ooit !
Ik kan beter neen zeggen i.p.v. altijd ja omdat ik iedereen wil pleasen.

Ik voel me minder schuldig door wat er de voorbije maanden gebeurde. Het advies en de tips van Kathy hebben me doen inzien dat het niet enkel mijn aandeel was, maar een samenloop van omstandigheden. Ik zie het nu als een levensles die me dichter bij mijn gezin bracht en ook mijn relatie extra kracht gegeven heeft .
Kortom Kathy, mijn oprechte dank u wel en eeuwig respect voor wat je mij opnieuw terug gaf : meer rust , focus op het positieve, aan mezelf denken en meer kracht in mijn relatie & gezin .


 

 

 

Dorien

Begeleidster beschermd wonen bij mentale beperking

 

Ik was voornamelijk op zoek naar iemand met kennis over HSP.
Omdat dit toch mijn grote valkuil bleek.
En hierdoor kwam ik bij Kathy terecht. Ik was eerst wat sceptisch. Had geen ervaring met een coach. Maar gaandeweg won ze mijn vertrouwen en stond ik steeds sterker en sterker in mijn schoenen.
We gingen door heel wat thema’s die me meer en meer inzicht gaven over mezelf, mijn omgeving over alles eigenlijk.
Ze gaf me veel info, kennis en tips waar ik mijn hele leven iets mee kan. Het was een investering waar ik erg over getwijfeld heb. Maar is uiteindelijk 1 van de beste beslissingen van mijn leven geweest. Heel erg dankbaar voor wat dit allemaal teweeg gebracht heeft. Beste investering ooit!

Bedankt Kathy om mij te helpen groeien en bloeien als liefdevolle en positieve persoon, als toekomstige mama, als partner kortom als mens!


 

 

 

Evelien VC

Administratief bediende

 

Na de geboorte van mijn zoon raakte ik helemaal uitgeput de weg kwijt. Zoekend naar mezelf vond ik bij Kathy de rust en warmte waar ik zo naar opzoek was. Kathy is een echt moederfiguur die haar klanten met kennis en talent de energie in het leven laat herontdekken. Ze bracht me dichter bij mezelf dan ooit tevoren. En dat is de reden dat ik nu de sterke vrouw ben geworden waar ik zo naar opzoek was.


 

 

 

M. Goosens

Kleuterleidster

 

Vorig jaar was ik me helemaal kwijt. Ik zag niks goeds meer aan mij en deed ook niets graag meer. Ik zat precies in een cirkel waar ik niet uit kon. Ik deed niet anders dan wenen.
Na dat ik al een paar keer naar een psycholoog ben geweest, was ik op zoek naar iets anders. Ik wou niet altijd terug naar het verleden gekatapulteerd worden, maar ik handvaten nodig om verder te kunnen kijken in de toekomst. Dus ben ik online op zoek geweest naar een soort van coach. Ik kwam op de website van “Stille Waters”. Het sprak me enorm aan. Ik voelde jouw enthousiasme en de getuigenissen waren allemaal heel positief. Ik had het gevoel, daar ga ik geholpen kunnen worden.
Ik had niet verwacht dat ik me vandaag zoveel beter zou voelen.
Soms vond ik de theorie wel zwaar, maar ik heb ook wel heel veel opgepikt. Ik bekijk mensen nu soms op een andere manier. Ik zet mezelf meer op de eerste plaats en ik voel me nu ook niet schuldig als ik me eens wil afzonderen als ik wat nood heb aan rust. Bv. in mijn job. Ik heb geleerd dat dit mag. Ik heb mezelf ook meer leren kennen, maar eigenlijk diep van binnen wist ik wel dat ik vele capaciteiten had.
Jouw eigen levensverhalen vond ik ook altijd fijn om te horen. Soms heel herkenbaar en weten dat ik niet alleen ben.
Ik voel nu wel dat ik klaar ben om het nu alleen te doen. Wel is het met een bang hartje om terug te hervallen. Maar blij om te weten dat ik hier altijd terug kan komen.

Ik wil je enorm bedanken!


 

 

 

Sara Van De Keere

Binnenhuisarchitecte

Ik was volledig uitgeput, de weg kwijt geraakt. Ik moest me laten helpen maar wou niet naar een psycholoog. Kathy heeft heel veel kennis en ervaring, en ‘daarom’ heeft zij mij erbovenop kunnen helpen.
Kathy is als een mama voor mij, heel warm, oprecht en liefdevol. Ik dank haar eeuwig, voor alle wijze raad, nieuwe inzichten en steun. Dankjewel Kathy ! Knuffel, Sara

Tina

Creatief Ontwerper

Een leuk traject voor blijvende verandering in jezelf, begeleid door een warme persoon die jou perfect aanvoelt. Tina

E. en B.

Salesmanager en machinebouwer

“Het heeft ons best wat tijd gekost om de stap richting relatietherapie te zetten. We hadden het moeilijk om te aanvaarden dat we er zonder hulp misschien niet zouden uit geraken. We zijn blij dat we de stap hebben gezet. Het was goed om een gepland moment vast te leggen voor een openhartig gesprek met ondersteuning van een moderator nl. Kathy. Dankzij de voorbereidingen zijn we erin geslaagd de gesprekken gericht te hebben. COVID-19 brak onze afspraken abrupt af. Nu, 6 maanden later, stellen we vast dat we de laatste tijd alvast succesvol overbrugd hebben. Daarvoor zijn we dankbaar en terug hoopvol.”

Dora

Online Marketeer

Ik was bang dat het wat te wollig zou zijn, maar Kathy voelde meteen aan waar ik me comfortabel bij voelde. Het fijnst vond ik de combinatie van het uitdiepen van gevoelsmatige aspecten en daarnaast de heel concrete tips om verder te gaan. Kathy blijft niet nodeloos hangen in het verleden en kijkt graag vooruit met jou. Dat was precies wat ik nodig had om even uit mijn serieuze dip te geraken. Een aanrader voor iedereen die eens “opnieuw moet opstarten”

Sandra

Zorgleerkracht

Wat betekende dit traject voor mij….

Toen ik aan dit traject begon, was ik eigenlijk één hoopje ellende…
Ik was op, en zag het niet meer…
Ik wist dat ik maar 2 opties had: opgeven of veranderen….
Ik koos gelukkig voor het tweede…
Ik zocht op het internet een life-coach, waarbij ik het gevoel zou hebben dat ze mij kon helpen.
En zo kwam ik bij jou uit, Kathy. Ik las op jouw website al snel een aantal raakvlakken, en had hier ook direct een goed gevoel bij. Ik zocht mijn moed bij elkaar, en nam contact met je op.
Achteraf bekeken, één van mijn beste beslissingen in mijn leven…
Langzaam leerde je mij beter kennen, en mijn vertrouwen in jou groeide ook elke keer opnieuw.
Ik kreeg van jou altijd leuke opdrachten, die ik met plezier zo goed mogelijk uitvoerde.
En langzaam aan begon ik weer open te bloeien.
Dankzij jou begon ik anders over dingen na te denken, en dingen anders te bekijken.
Je gaf me zoveel tips, die maakten dat ik veranderde.
Je leerde me weer geloven in mezelf; iets wat ik al lang verloren was….
Je leerde me mezelf beter kennen, en ik ontdekte wie ik was, en wat ik eigenlijk zelf echt graag wou;
Iets waar ik nooit eerder echt bij stil had gestaan…
En nu zie ik weer mogelijkheden; ik heb dankzij jou dingen mogen ervaren, en ontdekken die bij mij passen.
En ik geloof weer in de toekomst, dankzij jou!
En misschien ben ik er nog niet helemaal, en er zullen misschien weer momenten komen dat het wat moeilijk is, maar dankzij jou heb ik zoveel tools waar ik kan op terugvallen, en heb ik geleerd om weer de kracht in mezelf terug te vinden.
En daarvoor zal ik jou eeuwig dankbaar zijn.
Kathy, ik had me geen betere life-coach kunnen voorstellen, en ik zal je missen, maar zeker nog vaak aan je denken…
Ik wens je alle geluk toe, want je verdient dit; je bent een vrouw uit de duizend!

Liefs, en hopelijk tot ziens,

Sandra

Merel

Bedrijscoach

Kathy bruist van energie en wakkert – met haar enthousiasme en empathisch vermogen – beweging aan. Wanneer ik haar voor het eerst ontmoette, had ik wat ondersteuning nodig om terug wat geloof in mezelf te krijgen om mij door een relationeel moeilijkere periode te begeleiden. Ik kreeg een luisterend oor, mijn emoties mochten er de vrije loop gaan en werd liefdevol geconfronteerd met mijn eigen uitdagingen. In het dagelijkse leven geef ikzelf training en coaching, het gevaar is dat je soms zélf zoveel luistert naar anderen, dat je jezelf vergeet. Kathy geeft écht aandacht, is doelgericht en inspirerend en was er op het juiste moment.

Ingrid en Jan

Frisse 60-plussers

Beste Kathy.
Intussen waren we meer dan 46 jaar gehuwd, en hebben we samen 2 (grote) 
kinderen en enkele kleinkinderen.
Waarschijnlijk zoals bij zovelen, werden onze relatie problemen alsmaar frekwenter.
Er samen uit geraken werd toch steeds moeilijker & moeilijker . . . 
Toen heeft mijn man  het initiatief genomen en kwam hij al ” surfend ”  bij Kathy terecht.

Op een zeer aangename en vlotte manier heeft Kathy ons kunnen coachen en
werden algauw de donkere en grijze wolken weggewaaid / weggemaaid.
Bij ons was dat – al vrij snel – een herademing in onze relatie.
Bedankt Kathy voor je enthousiasme & je professionaliteit !
Welgemeende groeten vanwege Jan & Ingrid.

 

Julia Verwulgen

Clubondersteuner paarden

Ik kwam in een moeilijke periode bij Kathy terecht en ben dankzij haar coaching sterker in mijn schoenen gaan staan.

Gewoon praten zou me niet verder geholpen hebben. Om in een wankele periode zelf uit te zoeken waar je precies aan moet werken is moeilijk. Ik had nood aan een actief traject. De aanpak van Kathy, waarbij je aan de hand van oefeningen tot het antwoord komt, goede inzichten meekrijgt, en dan ook nog eens tools krijgt om mee aan de slag te gaan, waren voor mij een succesformule.

De opdrachten die ik meekreeg hebben me geholpen om sterker in mijn schoenen te staan. Het was voor mij heel waardevol om mezelf beter te leren kennen, te weten wat mijn zwakke (én sterke) punten zijn, en daar dan ook rond te kunnen werken. Ik kreeg meer zelfvertrouwen en leerde vooral om los te laten.

Het was heel leerrijk om me te laten coachen, ook op momenten dat het heel goed ging leerde ik veel bij. Ik bleef ontdekken hoe ik zaken best aanpak voor mezelf en hoe ik best omga met de mensen in mijn omgeving.

Ik wil Kathy enorm bedanken voor het mooie traject en de energie die het me gaf en nog steeds geeft.

 

C.C.

Zelfstandige garagehouder

 

Kathy, coach,

Je hebt mij de tools en inzichten gegeven om mijn laatste opdracht tot een goed einde te kunnen brengen:

‘Mezelf beter leren begrijpen en leren aanvaarden, meer genieten en wat meer aan mijzelf denken. Elke dag  opnieuw.’

Door jouw coaching kan ik nu de stille wateren van mijzelf beter verkennen.

Bedankt voor de fijne tijd, ik voelde mij bij jou welkom en voelde mij begrepen, ik heb bij jou meer over mijzelf  verteld dan ik ooit dacht te kunnen doen.

Je leerde mij wandelen

Je leerde mij boeken lezen

Je leerde mij dat zondag een rustdag is

Je leerde mij slapen zonder medicatie

Je leerde mij dat het gewoon oké is

Bedankt,

Christoph

Valerie

Kleuterleidster

Ik leefde in een wereld vol met stekels, wanneer iemand iets zei, of zelfs niet zei kon me dat zo een slecht gevoel geven. Stekels die voortdurend op je pad komen, stekels die pijn doen. Je weet niet hoe het komt dat deze bij jou zoveel harder binnenkomen als bij anderen. Dat stemmetje in je hoofd, met 100000 vragen, ben ik wel goed genoeg? Zou die me nog leuk vinden? Kathy leerde me dat het door mijn hooggevoeligheid was, dat alles zoveel dieper binnen kwam. Ze gaf me zoveel inzichten in mezelf, mijn omgeving,… Ze leerde mezelf terug te vinden. Ik leerde om me niet steeds sterker voor te doen. Ik leerde mezelf te zijn. En daar ben ik haar zo dankbaar voor!

Geef jezelf het ultieme cadeau.
Werken aan jezelf is het mooiste cadeau dat je jezelf kan geven. Ik wil me geen hele dag meer slecht voelen. Eigenliefde, het is een woord dat ik dichter en dichterbij wil zetten. Hoe kan je iemand anders graag zien, als je jezelf niet graag ziet? Blijf niet zitten twijfelen, nadenken, opnieuw en opnieuw of dit wel echt werkt. Ik blijf wel gewoon verder doen, denken we dan… Maar Ik heb het mezelf ook zo afgevraagd. Want wat heb je te verliezen?
Het leven waar je recht op hebt? Met geluk?

Valérie Dhondt

Mieke Pieters

Verpleegkundige

Kathy,

Toen je mij vroeg om neer te schrijven wat Stille Waters voor mij betekent heeft, ben ik op zoek gegaan naar een passend kaartje.

“1000 x dank”…  Kathy, ik wil je bedanken:

 • Om mij te leren wat HOOGSENSITIVITEIT is en hoe ermee om te gaan.
 • Om mij inzicht te leren krijgen in mijn BIORITME.
 • Om mij te leren PLANNEN en lijstjes te maken.
 • Om mijn FRUSTRATIES te laten neerpennen.
 • Om mij NEE te leren zeggen.
 • Om ZELFLIEFDE één van mijn kernwoorden te maken.
 • Om mij te leren dat het geen 200 % moet te zijn, maar dat 80 % ook meer dan goed is.
 • Voor de tips die jij mij gegeven hebt om meer ZELFVERTROUWEN te ontwikkelen.
 • Om mij te laten stilstaan bij mijn GEVOELENS die ik ervaar bij behoeften die wel en niet vervuld zijn.
 • Om mij onder woorden te leren brengen wat ik DENK, VOEL, WIL.
 • Voor je LUISTEREND OOR en TROOSTende, motiverende woorden.
 • Om mij te begeleiden in mijn weg met vele hindernissen.
 • Om mij te leren leven in het HEDEN en het verleden achter mij te laten.
 • Kortom, BEDANKT VOOR ALLES.

Van harte Mieke

 

 

 

 

Linda De Geest

IT-consultancy

Dankjewel dat je me geleerd hebt dat ik van mezelf mag houden zoals ik ben, dat ik de belangrijkste persoon in mijn leven ben en dat ik voor mezelf moet (mag) zorgen.

Je bent een geweldig(e,) mooie vrouw. Met de liefde en warmte die je uitstraalt in je sessies heb je me ontdooid en me op een liefdevolle manier geleerd wie ik ben en wat de oorzaak is van de situaties waar ik moeite mee heb. Ik heb me altijd veilig bij je gevoeld. Jij was de persoon waar ik volledig mezelf mocht en kon zijn, zonder voorwaarden en consequenties. Je hebt me de tools en kracht gegeven om die persoon steeds meer naar boven te laten komen.

 

Dankjewel!

 

Groetjes,

Linda

 

Kenneth

Ploegbaas

Vriendelijke, hartelijke en sympathieke vrouw die je helpt te begrijpen, rust en balans te vinden.

 

 

 

Katrien

Verpleegster

Kathy,

Ik wil jou graag bedanken voor je begeleiding en je lieve woorden. Je gaf me van het eerste moment een welkom gevoel. Ik ben heel erg blij dat ik vorig jaar de stap heb durven zetten om bij jou te komen. Je hebt me ontzettend veel geleerd over mezelf, zonder een oordeel te vellen over wie ik ben. Je hebt me eindelijk inzicht gegeven in hoe ik in mekaar zit. Je hebt me trucjes geleerd om het beste in mezelf naar boven te halen en om mezelf af en toe tot de orde te roepen. Ik was een beetje de weg kwijt, jij hebt me geleerd om te relativeren en content te zijn met wie ik ben. Ik voel me een pak sterker nu, gelukkiger ook. Ik ben je eeuwig dankbaar!

 

 

 

Tiny

Manager privébedrijf

In een donkere periode ben ik via via bij Kathy terechtgekomen.  Op dat moment zag ik alles somber, en ik had geen vechterslust meer. Dit allemaal door het corona-gebeuren.

Door de gesprekken met Kathy heb ik me hierover kunnen zetten.  En het positieve leren zien, en hiervan te genieten.  Dit doe ik nu nog dagelijks.  Genieten van de natuur, de liefde, …

Nu ben ik terug mezelf, niet volledig dezelfde als voorheen, maar een betere persoon die nu ook kan genieten van de kleine dingen des levens.  Daardoor is mijn werk, gezin beter door geworden.

Bedankt Kathy om mezelf te leren kennen en ook om me te leren genieten.

 

 

 

Stefie

Leerkracht

Bij het eerste gesprek vertelde Kathy me meteen dat ze bijna 100% zeker wist dat ik hoogsensitief ben. Op dat moment was ik niet overtuigd, want ze had me tenslotte maar een uur gesproken en niemand anders waar ik eerder al hulp bij had gezocht had dit opgemerkt. Maar ik voerde de gevraagde test uit en tijdens mijn vakantie in het buitenland begon ik een boek te lezen over hoogsensitiviteit. Alle puzzelstukjes vielen op dat moment in elkaar en dat was voor mij al een grote openbaring. Hiervoor ben ik Kathy dankbaar, want zij zag wat anderen niet zagen en stuurde me eindelijk na 33jaar in de juiste richting.

 

Kathy heeft me hierin verder geholpen en me geleerd waarom ik me soms anders voel, denk en reageer. Waarom ik het met bepaalde zaken moeilijker heb en zeer uitputtend zijn voor mij. Ook gaf ze me tools om gemakkelijker met mijn hoogsensitiviteit om te gaan. Ze leerde me dat ik de belangrijkste persoon ben in mijn leven, mezelf moet aanvaarden en ondertussen ben ik mijn “eigen” beste vriendin geworden. Kathy werkt heel doelgericht met het nodige enthousiasme, inlevingsvermogen en kijkt niet achteruit met je maar enkel vooruit.

 

 

 

Justine Maes

Studente

Met mijn 22 lentes zou ik vol energie en jeugdigheid moeten zitten, maar ik voelde het niet. De impact van een aantal zware jaren werd te groot en (professionele) hulp was nodig. Wat ben ik dankbaar dat Kathy op mijn pad is terecht gekomen! Dankzij haar aanstekelijke energie en enthousiasme, discretie en expertise kan ik vandaag opgelucht ademhalen en zeggen dat ik me goed en vredig voel. Bij deze, bedankt Kathy! Bedankt voor je luisterend oor, gouden tips and tricks, je hulp en ondersteuning tijdens mijn zoektocht naar mezelf en om mezelf lief te hebben. Zonder jou had ik vandaag niet gestaan waar ik nu sta. 

Groetjes, 

Justine 

 

 

 

Brenda Crawat

Werkzaam in woonzorgcentrum

Ik ben op zoek gegaan naar een mental coach op internet, heb daar Kathy gevonden en heb er nog geen seconde spijt van gehad dat ik haar heb leren kennen.
Ik had heel weinig zelfvertrouwen en daar ben ik enorm in gegroeid, durf nu toch al risico’s te nemen.
Kathy is iemand die je van de eerste moment op je gemak stelt en we hadden van in het begin een hele goede klik waardoor ik iedere keer uitkeek naar ons gesprek.
Kathy is een hele lieve, warme en gevoelige vrouw.
Door Kathy ben ik er achter gekomen dat ik een hoog sensitief persoon ben.
Mijn sessies zitten er op maar ik ga ze wel missen.
We zullen mekaar nog wel tegenkomen.
Een warme en lieve knuffel van mij!!!

 

 

 

Tania Todts

Boekhoudkundige

Positief: Professionaliteit

Ik was mezelf volledig kwijt: mijn zelfvertrouwen was “below zero”, ik kampte met schuldgevoelens, angsten en onzekerheid i.v.m. mijn hoogsensitiviteit.

Gedurende het traject kwam ik mezelf een paar keer tegen en leerde ik beetje bij beetje mezelf beter kennen (faalangst, perfectionisme, kernwaarden, persoonlijkheidstype). Ik ben in hoge mate hooggevoelig. Kathy leerde mij hier beter mee omgaan, maar ze hielp mij vooral dit te accepteren en ze liet mij beseffen dat hier zoveel mooie eigenschappen aan verbonden zijn!
Kathy en ik hebben zoveel raakvlakken. De praktische voorbeeldjes die zij aangeeft uit het/haar dagdagelijkse leven blijven ook beter hangen dan al die zware, gespecialiseerde lectuur.

Ja, ik ben misschien anders dan anderen, maar is dit fout? Ik ben wie ik ben!!! Ik durf nu meer mijn grenzen te stellen. Ik luister beter naar mijn lichaam en zet mezelf (meestal) op de eerste plaats, beseffende dat dit niet egoïstisch is maar pure zelfzorg.

Ik durf nu terug meer puur te zijn en probeer veel minder te pleasen en mij continu aan te passen aan de anderen. Toch moet ik nog voor mezelf verder uitzoeken wat ik echt wil in mijn leven, zowel op professioneel als op privé vlak. Maar dankzij de wijze raad van Kathy ben ik zeker dat ik ook hier mijn weg zal vinden.

Lieve Kathy,
Ik zal zeker mijn missie vervolledigen (you know what I mean)
Ik sta nu sterker in mijn schoenen en daar ben ik jou enorm dankbaar voor!


 

 

 

T.V.

Interieurarchitecte

Positief: Professionaliteit

‘Altijd probeerde ik alles langs de positieve kant te zien. Een echte optimist. Aangezien ik een reeds goed gevulde rugzak meedraag, was ik er mezelf van bewust hoe hard we moeten genieten van het leven. Want het kan jammer genoeg snel gedaan zijn.

Maar op een dag was het positivisme weg en vervangen door een onrustig, verdrietig iemand. Ik herkende mezelf niet meer en besloot Katty’s hulp in te schakelen.

Dankzij Katty heb ik het vechtertje, de positivist in mezelf terug gevonden. En die hou ik nu vast, voor altijd!’

Nogmaals dikke Merci voor alles Kathy!

 


 

 

 

Ines Geerts

BNI Verantwoordlijke

Je hebt van die momenten dat het eventjes niet meezit. Je weet geen raad met jezelf, bent overgevoelig en er is steeds dat intern conflict. Tijdens het eerste gesprek met Kathy viel het woord hoogsensitief. Dwz dat je gevoeliger bent voor indrukken en prikkels. Dankzij Kathy leerde ik tips & technieken om overprikkeling tegen te gaan. Wist je de HSP ook veel positieve en energiegevende kanten heeft? Kathy heeft me geholpen om van hoogsensitiviteit m’n kracht te maken. Dankjewel Kathy!

 


 

 

 

Veerle

Shopmanager

Met een bang hart en een heel laag zelfbeeld ben ik dit avontuur gestart. Nu 10 maanden later kan ik zeggen dat ik een ontzettend mooi, pijnlijk, uitdagend, helder en inspirerend traject heb afgelegd. Ik ga momenteel het leven tegemoet vanuit mijn gevoel en zelfvertrouwen i.p.v. uit angst en onzekerheid. Dat alles heb ik mogen bereiken door en met u (Kathy). Je bent steun voor me geweest. Je hebt me vanuit je passie voor het vak, je liefde voor de mens, je kennis en ervaring, mij op verschillende vlakken inzichten gegeven. Het heeft me rust gegeven, wat weer tot ontspanning leidt en daardoor mijn grenzen beter aanvoel en ook aan kan geven. Bij een eventuele terugval kan ik steeds terecht in mijn Happinessboek. Bedankt voor alles 💕

 


 

 

 

Didi D.V.

Audiologe

Door de sessies bij Kathy heb ik geleerd om dingen op een andere manier te bekijken. Hierdoor kan ik beter loslaten en durf ik meer voor mezelf opkomen.
Ik besef nu ook dat het oké is om mezelf af en toe op de eerste plaats te zetten. Dit zorgt ervoor dat ik meer ontspannen ben en mij beter in mijn vel voel, wat mijn zelfvertrouwen ook versterkt.
Door de gesprekken heb ik een beter zicht op wat ik juist wil en is mijn werk- en privéleven meer in balans.

 


 

 

 

Demi Chatelain

Studente Psychologie

Stille Waters/Kathy was eerst een plaats, een persoon…de zoveelste oplossing om mij uit een donkere fase van mijn leven te halen, denkende dat het iemand anders was die mijn problemen moest oplossen. Het klonk heel erg veelbelovend na enkele reviews te hebben gelezen en ik was ook daadwerkelijk aangenaam verrast na de eerste sessie. Ik weet nog hoe enthousiast ik was toen ik buiten liep. Hoe ik aan het nagenieten was van Kathy haar positiviteit en haar belofte om mij te helpen om mijn zelfvertrouwen terug te vinden, zelfappreciatie, omgaan met mijn HSP…Kathy hield haar aan haar belofte, en daarvoor wil ik haar nog eens bedanken.

Voor Kathy, die als een rustige rivier in mijn leven stroomde en me hielp om uit de duisternis te komen en de schoonheid van mezelf en het leven te herontdekken. Merci! <3

 

 


 

 

 

Nancy Vereecken

Verpleegkundige OK

 

Ik heb net een heel moeilijke periode in mijn leven achter de rug. Stille waters heeft voor mij mijn leven veranderd, een stuk een andere persoon in mij terug naar boven gehaald. Ik was mezelf helemaal verloren, herkende mezelf niet meer. Dankzij de gesprekken met Kathy heb ik niet alleen mezelf teruggevonden, maar sta ik nu ook terug positief in het leven. Ik ben een zelfverzekerd persoon geworden die opnieuw in zichzelf geloofd, durft vooruit te denken en heeft leren loslaten. Ik voel me terug meetellen en durf nu ook te zeggen dat ik mede van belang ben om alles op te bouwen, dat ook mijn steentje belangrijk is. Kortom, ik voel me opnieuw gelukkig, zelfzeker en geniet er ook van!! Dank u wel Kathy, Stille waters!!

 


 

 

 

Carolyn

Funtional Engineer Telecom

 

Vanaf het moment dat ik Kathy ontmoette, voelde ik me meteen op mijn gemak. Haar empathische en ondersteunende aanpak creëerde een veilige ruimte waarin ik alles kon delen. Haar steun en inzichten hebben mijn leven echt veranderd. Dankzij haar heb ik obstakels overwonnen en ben ik gegroeid op manieren die ik nooit had verwacht. De stap zetten om bij haar aan te kloppen was groot maar ben zeer gelukkig dat ik het gedaan heb. Als je een geweldige coach zoekt, is zij absoluut de beste keuze!

 


 

 

 

Carl

Burgerlijk Ingenieur

Ik waardeer de passie en gedrevenheid maar ook het luisterend oor van Kathy. Ze helpt me voor mezelf te definiëren waar ik naartoe wil. Zo sta ik beter achter mijn beslissingen en voel ik me meer zelfzeker.

Niké Polfliet

Fotografe

Kathy is een heel warme en lieve vrouw die mij heel goed begeleid heeft in mijn ontwikkeling en zelfontplooiing. De wilskracht, overtuiging en haar positieve mindset die zij heeft hebben me heel goed geholpen. Ik ben door een zware periode gegaan en Kathy heeft me alle tijd gegeven om op mijn eigen tempo terug in mijn kracht te komen staan. Dankzij haar ben ik nu veel gelukkiger en sterker dan ooit tevoren.

Geneviève Reymenants

Zaakvoerster van kledingzaak ‘Authentics’ te Hamme

Na enkele jaren de kledingzaak alleen te runnen, had ik graag even een klankbord en een spiegel die mij werd voorgehouden. Veel zaken liggen dikwijls te rommelen in je achterhoofd maar je kan het niet echt vatbaar maken. Of je maakt er geen tijd voor, of je loopt er van weg….
Het kan deugd doen om dat met iemand te kunnen bespreken die helemaal terzijde staat.
De keuze is voor Kathy gevallen omwille van haar ongedwongenheid en spontaniteit. Ze geeft je het gevoel dat geen enkele vraag of antwoord raar , absurd of stom lijkt. Dus je durft jezelf bloot te geven.
Het leukst van alles zijn de ‘vleugels’ en energie die je krijgt als je sessie is afgelopen . Hoe ze dat doet is mij een raadsel maar het geeft je zeker de boost om door te gaan. En ook de zin om nog eens naar haar terug te keren en zo samen te werken tot je je antwoord hebt gevonden.

Liliane en Eric

Poetshulp  en Coördinator hobbywinkel

Beste Kathy.Na een huwelijk van 36jaar waren er enkele problemen opgetreden zowel op huwelijksvlak als op persoonlijk vlak,op aanraden van onze dochter en zoon hebben wij contact opgenomen met Stille Waters. Na enkele sessies begeleid door Kathy Vendelmans(gesprekken en oefeningen)Zijn wij nu op goede weg om er terug een gelukkig huwelijk van te maken.Dankzij Kathy het zonnetje in huis in Waasmunster.Vele groetjes Liliane en Eric

K.V.

Bankbediende

Ik ben me meer bewust geworden van het feit dat oude pijn mijn reacties tot op de dag van vandaag bepaalt.
Ik heb andere manieren geleerd om met die oude pijn om te gaan, zoals mezelf liefdevol toespreken, mijn focus verleggen naar mijn zintuigen of een leuke herinnering uit het verleden herbeleven.
Het regelmatig herhalen van positieve affirmaties geeft me rust.
Als hoogsensitieve persoon heb ik geleerd dat het ok is om tijdens een gesprek terug leiding te nemen zodat de ander niet gaat lopen met mijn (beperkte) energiereserve.
Dank je wel voor deze tools.

Stefanie De Caluwé

Zaakvoerster kinderdagverbijf

Bij de start van dit traject was ik de weg kwijt.Op professioneel vlak, maar ook op emotioneel gebied. Met hoge toppen en diepe dalen…Tijd om actie te ondernemen dus.Via een vriendin kwam ik terecht bij Kathy/ Stille Waters.Al snel werd duidelijk dat de richtingaanwijzer hier naar voor gericht staat en niet naar achter.Het verleden leert je om het in het heden of de toekomst anders te doen.Ik heb mezelf beter leren kennen.Ik heb mijn kwaliteiten leren erkennen en de valkuilen leren herkennen.Ik heb de teugels weer in handen.De toekomst lacht ons toe.Ik laat ieder zijn wie hij/zij is en leer ermee omgaan zonder frustraties.Dit traject is een mooie onderweg, weg van wat geweest is!Bedankt!

 

Kim en Dirk

Schoonheidsspecialiste/CEO medische sector

Jouw coaching heeft mij persoonlijk enorm verrijkt! Ik heb heel veel steun gehad aan jouw tips als het relationeel iets uitdagender werd.
Dirk en ik zijn dankbaar voor jouw professionele aanpak en je warme persoonlijkheid!
We wensen jou en je gezin het allerbeste! 

 

Anoniem

Managing director

Het geschenk zegt wellcht ook genoeg.

 

Leen Borms

Eigenaar DB Healthcare

Als hoogsensitief persoon struggelde ik met vele situaties en vooral met mijn eigen emoties. Ik voelde me vaak slecht zonder te weten waarom of waar de oorzaak lag. Kathy heeft me geholpen om inzicht te krijgen in wie ik ben en hoe ik mijn gedachten/gedrag kan veranderen om dingen in het nu en in het verleden los te laten. Dankzij haar is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid, durf ik duidelijker communiceren en heb ik mezelf leren accepteren voor wie ik ben

 

Nikki

Grafisch vormgever

Ik was op zoek naar een beetje sturing,  naar een positieve kijk op het leven.

En daar heeft Kathy mij goed bij kunnen helpen.

‘k Zal eerlijk toegeven, ik was sceptisch.

De oefeningen leken niet voor mij en ik dacht er ook geen aandacht aan te gaan besteden.

Maar de drang om mij beter te voelen was gelukkig sterker en braaf deed ik mijn huiswerk.

En… het werkte.

De methodieken zijn kort en efficiënt, duidelijk en zonder teveel moeite te volgen.

Het traject was niet te lang en heeft me echt geholpen.

 

Nathalie De Pauw

Administratief medewerker

 

Kathy nogmaals bedankt om mij te helpen groeien en terug bloeien! En mijn zelfvertrouwen op te krikken. We zullen het zeker goed stellen in de bergen. Daar ben ik zeker van! Bij deze ook een review op Google geschreven. Je hoort zeker nog van mij!

Nele Van Vaerenbergh

Verpleegster aan huis

 

TOEGESTUURD KAARTJE VIA DE POST IN CORONA-TIJD

Dag Kathy,

Nog dagdagelijks ben ik ”Het universum” dankbaar dat ik bij jou ben terechtgekomen ( al 2 jaar geleden, wat gaat de tijd snel)

In deze gekke tijden denk ik heel vaak aan jouw trucjes, werk ik verder aan mezelf en aan de toekomst.

Enorm bedankt om me toen zo te begeleiden.

Hopelijk kan je heel snel terug verder werken aan mensen hun zelfbeeld, hun doelen,… hetgeen waarin jij het allerbeste bent!

Zorg goed voor jezelf! Be safe!

Nele

Ellen,

Stofeerder meubelen

 

Wat een jaar hebben bij beleefd! Je leerde me kennen op mijn dieptepunt. Nam mij onder je vleugels en liet meweer groeien en stralen tot mijnn hele zijn sterk genoeg was om het zelf te kunnen dragen.

Jij weet mensen te herbronnen, motiveren en groeien, gewoon al door er te zijn, te luisteren en mogelijkheiden te bieden die ik nog niet zag! Jij bent onschatbaar!

Deze vogel vloog plats uit, maar vergeet jou nooit!

Bedankt voor uw tijd, geduld, uw oren ….. en vooral het gehoord en gezien worden. Het mee helpen dragen wanneer ik het zelf echt niet meer kon. Zonder jouw steun, motivatie en raad stond ik niet waar ik nu sta.

Ik zeg geen adieu, maar eerder tot ziens! Onvergetelijk!

Warme groeten,

Ellen

Stephanie De Winter

Administratief bediende

 

Mijn ervaringen in het traject bij Stille Waters
Ik ben vorig jaar in december bij Kathy terecht gekomen via een vriendin die daar ook ging en alleen
maar met possitiviteit over haar en het traject sprak. Ik twijfelde geen seconde en heb ook meteen
een afspraak gemaakt.
Vanaf het eerst gesprek voelde ik al een klik. Kathy is een heel lieve, warme, empathische en
opgewekte vrouw. Ze stelde me meteen om mijn gemak en luisterde ook echt naar me. Ik voelde me
niet de zoveelste patiënt die ze die dag zag zoals je bij sommige psychologen wel het gevoel hebt. Er
is heel veel interactie tijdens de sessies..
Kathy heeft me heel veel tools gegeven en aangeleerd die ik kan gebruiken in het dagelijks leven en
die me ook effectief helpen en beter doen voelen. Het feit dat ze regelmatig eigen voorbeelden
geeft, geeft het gevoel dat ze je echt begrijpt en je niet de enige bent met bepaalde problemen of
gevoelens.. dat er voor alles een oplossing is.. je moet het gewoon zelf willen en voor werken.
Ze heeft me geleerd om sterker in mijn schoenen te staan door mezelf op de eerste plaats te zetten..
te luisteren naar mijn lichaam en mijn gevoel.. voor mezelf meer op te komen in plaats van alleen
voor anderen.
“Hé, het is oké dat niet iedereen je even sympathiek vind.. je kan niet voor iedereen goed doen. De
boodschap is gewoon om jezelf te blijven en de juiste personen zullen je aanvaarden zoals je bent en
in je leven blijven.”
Ik ging soms vermoeid naar een sessie en kwam ontspannen en sterker terug. Kathy haar kracht,
possitiviteit, zachtheid en vriendelijkheid straalt enorm uit naar andere personen.
Bedankt Kathy voor alles! Ik kan je niet genoeg bedanken. Je bent een schat van een vrouw en
iemand om naar op te kijken!

 

Robin Steylemans

 

“Niet alle problemen kan je zelf oplossen. Soms heb je gewoon wat extra hulp nodig en daar is zeker niets verkeerd mee.
Kathy kan je die hulp zeker geven. Ze is lief, geduldig en ze gaat je altijd proberen in de juiste richting te helpen.
Voor mijn hoogsensitieve lotgenoten; aarzel niet om contact op te nemen. Soms voelt het inderdaad zo dat, omwille van onze sterke emoties, weinig mensen ons kunnen begrijpen.
Kathy is niet een van die mensen. Ze heeft al veel ervaring met HSP’s en ze kan je er zeker op een gepaste manier doorheen loodsen.
Ik heb alleszins veel geleerd over mezelf sinds ik bij haar gestart ben en ik zie het zeker zitten om er zelf nog verder aan te werken.

Bedankt voor al de hulp in de afgelopen maanden, Kathy!”

 

Niels Carlier

Medewerker Pfizer

Dankzij Kathy heb ik ontdekt wat het betekent om hoog sensitief te zijn en hoe ik hiermee aan de slag kan. Ze heeft er ook mee voor gezorgd dat ik enkele belangrijke stappen heb durven zetten om verder te werken aan mijn persoonlijke groei. Een aanrader voor iedereen die wat vast zit!

 

 

Eline De Plecker

Teamleader export

No one is you and that’s your super power!

Wat heeft dit traject mij bij gebracht? De bovenstaande quote vat het heel goed samen: Het is meer dan oké om mezelf te zijn, meer nog, het is mijn superkracht. Kathy, jij bent er in geslaagd om mij dit te doen inzien en daarvoor ben ik jou heel dankbaar. Door jouw zachtaardig karakter en meelevendheid is het heel makkelijk om bij jou open te zijn en open te bloeien. Ik heb van jou de tools gekregen om verder te ontplooien, zonder na te denken wat een ander van mij denkt.

1.000 x bedankt!   Elien

 

 

Annick en Marc

Huisvrouw en Teamleader chemie

Wij zaten in een relatiedip door slechte communicatie en omdat we mekaar niet begrepen. Kathy heeft ons er doorheen geloodsd, en weten nu wat en hoe we het moeten aanpakken.

 

 

 

Nancy Bertens

Kunstenares en grafisch ontwerper

Ik kamp al jaren met problemen binnen mijn persoonlijke en zakelijke relaties door mijn hooggevoeligheid en wist nooit de juiste manier om dingen aan te pakken en dit vooral doordat ik mezelf altijd wegcijferde. Toen ik er helemaal onderdoor ging en ik me geen raad meer wist in mijn leven, raadde een vriendin van mij aan om eens een coachingsessie te volgen bij Kathy. Aangezien Kathy ook gespecialiseerd is in hsp vond ik dit meteen wel een goed idee.
Toen ik de eerste keer bij Kathy kwam had ik meteen een goed gevoel bij haar, haar enthousiasme en positiviteit stelde me op mijn gemak en ze beloofde dat alles goed kwam, alles waar ik mee kampte ging opgelost geraken, dat gaf me meteen al goede moed om het echt te gaan aanpakken. En die belofte werd ook vervuld. Kathy heeft een aparte, effectieve manier om te coachen, veel gebeurde door interactie van wat ikzelf naar boven haalde en daar gingen we dan mee aan de slag. Door meer inzichten in mezelf te krijgen en gerichte opdrachten uit te voeren, kwam ik telkens wat dichter bij mezelf en kon ik effectief mijn problemen aanpakken. Ik heb echt het gevoel dat deze coachingsessies met Kathy me echt geholpen heeft om alles in mijn leven beter aan te pakken, daar waar ik vroeger teveel gepieker en twijfels had en ik verstijfde bij verandering, ga ik er nu voor. Eigenlijk is dit een les voor het leven, iets waar ik altijd kan op terugkijken wanneer ik het weer even moeilijk heb. Bedankt Kathy, je bent een warme, lieve dame die positiviteit uitstraalt en echt met passie gaat voor je missie om mensen gelukkiger te maken, ik zal mijn boekje altijd koesteren en aan je sterkende woorden terugdenken wanneer ik het ooit nog eens moeilijk heb!
Groetjes en nog eens bedankt voor alles, en veel succes met jullie project om te herbronnen in Spanje!

 

 

 

 

Annabel Hulders

Operator pharmacie

Beste Kathy,
Ik kan je niet genoeg aanbevelen aan mensen die het moeilijk hebben met zichzelf of geen uitweg meer zien.
Je bent een hele lieve vrouw en laat iemand terug openbloeien als een bloem.
Je laat mensen zelf openbloeien en zichzelf ontdekken.
Jij zal voor altijd de zon in mijn hart zijn als ik het eens moeilijk heb.
Ik wil je ontzettend bedanken om me terug te laten stralen en gelukkig te kunnen zijn! Ik wens je nog een hele mooie carrière en veel gelukkige mensen in de toekomst!

 

 

 

 

 

Manon Cocquyt

Leerling middelbaar

Mijn ervaring bij Stille Waters

Bij Stille Waters heb ik bijgeleerd, begrepen, verteld en geluisterd, maar heb ik vooral gewerkt en ben ik gegroeid.

De stap om naar iemand te gaan leek een enorme kloof, alsof je moest aanvaarden dat je het alleen niet kan. Kathy is net een echte coach voor mij geweest, iemand die je vanaf de zijlijn aanmoedigt en instructies geeft.

Ik heb leren omgaan met hsp en mijn gevoelens, maar ook met de buitenwereld en hoe ermee om te gaan. Door met Kathy te praten ben ik zelfzekerder geworden, heb ik geleerd dat ik niet iedereen kan plezieren en dat 80% ook genoeg is. Nog steeds grijp ik terug naar het happinessboek als een aanknooppunt dat mij helpt in het dagelijkse leven. Heel erg bedankt Kathy!

 

 

 

 

 

 

 

Debora Vancayzele

Videograaf

Gedreven en enthousiaste begeleiding naar meer inzicht in jezelf én anderen. Concrete tools om je relaties met anderen én met jezelf zo evenwichtig en open mogelijk te benaderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

JDM

Administratief bediende

Voor het 1st in mijn leven gekozen voor een coach in plaats van een psycholoog. En hiervoor wil ik Kathy enorm bedanken om een stuk van mijn pad samen te bewandelen. Bedankt om zonder oordeel en met veel warmte, compassie en vertrouwen naar mijn verhaal te luisteren. Door jou heb ik mezelf nog beter leren kennen. Veel warme knuffels xx

 

 

 

 

 

 

 

 

Kevin Van Calster

Personal trainer en verkoper

Zeer tevreden van het jaar begeleiding dat ik bij Kathy heb gehad. Ze geeft vaak opdrachten mee, en daardoor merk je (als je ervoor open staat) dat je na verloop van tijd ook stappen maakt naar een beter leven. Zeker een aanrader als je een open mindset hebt en wil dat al je dromen op een dag uitkomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sofie W. en Alix S.

Coordinator, onthaal,snelbalie en studente

Na enkele “mislukte” gesprekken bij psychologen kwamen we bij Kathy terecht. Aanvankelijk enkel voor mijn 17-jarige dochter die door een moeilijke periode ging.
Ze herkende zich in de HSP-kenmerken en de test op de website van Stille Waters bevestigde haar vermoeden.
Heel breekbaar begon ze aan de coachingsessies. Ze was te onzeker om het alleen aan te pakken, dus ging ik mee en al snel bleek de appel niet ver van de boom te vallen.
We beslisten om samen in dit traject te stappen. We leerden onszelf beter begrijpen door alle informatie die Kathy ons meegaf (zelfliefde, HSP-kenmerken, reptielenbrein, zelfvertrouwen,…)
Het werd een moeder-dochter-moment en regelmatig grijpen we nog terug naar de woorden van Kathy en ons happiness-boekje.
Intussen hebben we ons traject afgerond en is het aan ons om met de tools die we aangereikt kregen verder te werken.
We willen Kathy hartelijk danken voor de kennis, de fijne gesprekken en de warmte die we van haar kregen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Linsey Bruggeman

Kleuterleidster

Ik kwam in een periode van onzekerheid bij Kathy terecht. Ik was mezelf ergens onderweg kwijt geraakt en stond te weinig stil bij mijn gevoel en mijn persoonlijkheid. Ik las het aanbod van Kathy op haar website en dacht “dit is misschien wel iets voor mij”. Kathy gaf me meteen een goed gevoel en een veilige omgeving waarin ik mijn verhaal kon doen. Voor mij werkte het goed dat Kathy me tips en opdrachten mee gaf zodat je echt aan jezelf moest werken en het zorgde ervoor dat het niet gewoon bij praten bleef maar ook echt coaching was om je zorgen aan te pakken. Het bijhouden van al deze opdrachten in een boek zorgt er voor dat je altijd kan terugkijken op je traject als het eens minder gaat. Dankzij Kathy heb ik terug de binnenkant, de kern van mezelf gevonden en staat ik terug met meer zelfvertrouwen in het leven. Ik kan de tips gebruiken om op een communicatieve manier eerlijk op te komen voor mijn mening. Dank je wel Kathy voor deze leerrijke periode!

 

 

 

 

 

 

 

 

Anneke Schack

Districtmanager Aldi

Schitterende coach die je echt helpt nadenken over wat je zelf in het leven wil en hoe je het kan aanpakken. Het heeft me inzicht gegeven in wie ik ben en hoe ik zaken anders kan aanpakken. Kathy is zelf een heel vrolijk en vooral realistisch persoon en daardoor geeft ze je moed en zin om ook zo door het leven te gaan. De vele tips en tricks zijn echt handig om mee te nemen. De sessies waren leuk en vooral heel leerrijk. Ik ben blij dat ik bij haar terecht ben gekomen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Marty S.

Leerkracht leerlingen met leerstoornissen

Ik heb veel geleerd, en mede dankzij jou, begin ik steeds beter te zien wat er aan de hand is in onze relatie. Ik hoop dat we op weg zijn naar een betere manier om met elkaar om te gaan, en ons met elkaar te verbinden. Soms is het nog heel moeilijk, en als het nog nodig is, weet ik je te vinden!