052 555 001

Life -/ happiness coach

Het is heerlijk om jezelf te zien GROEIEN, zowel op persoonlijk als op relationeel vlak. Ik wens het jou van harte toe!

Lifecoaching: stapsgewijze aanpak van jouw problemen

Als life coach (of levenscoach)  bekijken we jou als persoon en jouw leven (en dit is belangrijk) als één geheel en focussen we ons op het optimaliseren van je totale levenskwaliteit. We nemen jouw leven onder de loep en zorgen ervoor dat je voor alle levensgebieden weerom gelukkig wordt en blijft.

Angsten, verdriet, pijn, boosheid … gaan vaak lopen met veel energie. Stel dat ik je zou leren jouw energie te gebruiken om jezelf gelukkiger te maken. Zou dat dan niet geweldig zijn?

Dit doe ik vanuit eerlijkheid, dynamisme en een warm gevoel. Uiteraard aangepast aan jouw ritme. Zo kan ik jou begeleiden op een snelle, doeltreffende, creatieve en leuke manier. Je staat er nooit alleen voor, ik kijk altijd mee over je schouder.

 

Happiness coach / happy coach

Mijn motto als Happiness coach is dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn. En dit vanuit respect voor jezelf en de ander.

 Ik ben iemand die echt heel gelukkig is. Ja, ik ben een happy coach.

Ik mag heel eerlijk stellen dat welke problemen zich ook aandienen , ik nooit meer een hele dag ongelukkig ben. Ik vind in iedere dag weerom geluk. Heerlijk is dat! Wil jij dit ook leren?

Durven aanpakken = GELUKKIG ZIJN en BLIJVEN!

Verkennend gesprek

We gaan wel degelijk kijken wat er aan de hand is…

Gedurende ons eerste gesprek vertel jij je verhaal, open en eerlijk (alles wat hier verteld wordt, blijft uiteraard tussen ons). Dit doe je eenmalig. Zo krijgen je oude pijnen de kans niet om nog meer te groeien!

Ik luister aandachtig en ga door het stellen van zeer gerichte vragen op zoek naar jouw knelpunten.

De werkpunten worden uit ons gesprek gehaald. Tevens geef ik je al een aantal bruikbare tips mee, die fijn zijn om dadelijk toe te passen.

Daarna heb je volledig vrijblijvend de mogelijkheid om samen met mij een persoonlijk TRAJECT aan te gaan. Volledig op jouw maat en ritme,  afhankelijk van jouw werkpunten,

Prijs voor je verkennend gesprek individueel 70€/sessie.

Prijs voor intake relatietherapie 100€/sessie.

Uitspraken van klanten die geholpen werden met lifecoaching

Ik was volledig uitgeput, de weg kwijt geraakt. Ik moest me laten helpen maar wou niet naar een psycholoog. Kathy heeft heel veel kennis en ervaring, en ‘daarom’ heeft zij mij erbovenop kunnen helpen.
Kathy is als een mama voor mij, heel warm, oprecht en liefdevol. Ik dank haar eeuwig, voor alle wijze raad, nieuwe inzichten en steun. Dankjewel Kathy ! Knuffel, Sara

Sara Van De Keere

Binnenhuisarchitecte

Ik was het noorden even serieus kwijt. Kathy helpt je om samen terug vaste grond onder je voeten te krijgen.
Ze is energiek, maar ook rustgevend.  Ze biedt een luisterend oor, stuurt bij waar je in blijft hangen en gaat op zoek naar de kracht in jezelf.
Kathy communiceert ook heel open over haar eigen ervaringen zodat je je kwetsbaarder durft op te stellen en vlugger tot positieve resultaten komt.
Je gaat als het ware op weg met een vriendin.

Marjan De Gendt

Actrice, lesgeefster

Heb je nog vragen of wens je een afspraak?

052 555 001

0474 025 085