052 555 001

Faalangsttraining en cursus zelfvertrouwen

Golven kan je niet tegenhouden, je kan wel leren surfen.

Oorzaken en gevolgen van faalangst en onzekerheid

Faalangst en onzekerheid worden vaak geboren vanuit (on)bewuste diepgewortelde angsten vanuit je kindertijd. Je nam het voorbeeld over van anderen, die zelf weinig zelfvertrouwen uitstraalden of men kleineerde je en je nam dit aan voor waarheid. Hierdoor kreeg je een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen. Telkens wanneer zo’n gelijkaardige situatie zich voordoet, duiken die vervelende herkenningstekens op.

Er kunnen zich verschillende faalangsten aandienen. Denken we bijvoorbeeld  aan examenstress, angst om voor een publiek te staan, angst bij sportprestaties, verstijven als je aangesproken wordt …

 

Faalangsttraining & cursus zelfvertrouwen

Vaak vertonen we uitstelgedrag om onze ‘faalangst’ aan te pakken en dit vanuit een laag zelfbeeld.

Als coach zelfvertrouwen leer ik je via faalangsttraining en een cursus zelfvertrouwen heel ontspannen, 1 op 1 en met de nodige tussenstappen opkomen voor jezelf. Blijvend je faalangst overwinnen krijg je onder de knie in enkele sessies. Pak jij je moed samen en gaan we ervoor?

Uitspraken van klanten die geholpen werden bij te weinig zelfvertrouwen en faalangst

Op het werk stortte een mannelijke collega zijn hart uit over de moeilijke relatie thuis. We werden verliefd op elkaar en hij beloofde weg te gaan bij zijn huidige partner. Mijn gevoelens werden van links naar rechts geslingerd telkens hij het woord niet bij de daad hield. Ik voelde me helemaal verloren en had geen zelfvertrouwen meer. Kathy leerde me dat het belangrijk is terug te luisteren naar mijn intuïtie, dat zelfliefde belangrijk is, alsook grenzen stellen. Ik heb voorgoed gebroken met deze man, ben vol vertrouwen en kijk zelfzekerheid uit naar wat de toekomst me nog te bieden heeft.

 

Ann

Secretaresse

In het middelbaar onderwijs behaalde ik 85% en meer en toch had ik faalangst. Op de universiteit vergrootte deze angst, die ik amper durfde te uiten tegen vrienden, die me niet begrepen. De angst ging over in andere angsten: zoals de angst voor slaapgebrek, of om de volgende dag dan niet goed te presteren of omdat mijn maquettes niet zouden voldoen aan de normen…. Mijn life coach begreep me volkomen, oef dat was een eerste stap! Samen zochten we naar de oorsprong van mijn angsten, leerde hoe ik de baas kon worden over mijn negatieve gedachten met een heleboel toffe tools. Ik besef nu meester te kunnen worden in mijn toekomstig vak. En mijn life coach is dat beslist ook in haar vak. Toffe madame trouwens.

Frederik

Student ingenieur-architect

Heb je nog vragen of wens je een afspraak?

052 555 001

0474 025 085