052 555 001

BURN OUT / BORE OUT COACH

(LOOPBAANBEGELEIDING)

Gedreven zijn is leuk, overdreven niet meer.

Symptomen burn out of bore out

Herken jij je in de volgende uitspraken?

  • Je job weegt als lood op je schouders. Je wil veel doen, doch het lukt niet meer.
  • Je weent om het minste of irriteert je aan alles en iedereen.
  • Je energie-peil is duidelijk te laag en je voelt je futloos en opgebrand.
  • Je bent wel sociaal, doch het goed communiceren met de collega’s lukt in het algemeen niet zo aardig en dan zwijg je maar liever.
  • Elke morgen weerom sleep jij je naar je werk. Het voelt aan als aanhoudende vermoeidheid.
  • Je hebt meer angsten dan vroeger en voelt je overspannen.
  • Je bent even de moed kwijt om te durven veranderen van job.
  • En je vraagt je af welke nieuwe baan of functie je dan wel kan zoeken.
  • De laatste tijd ondervind je meer en meer spanningsklachten in je lichaam.

Voor en tijdens een burn out en bore out komen deze symptomen vaak voor ten gevolge van een jarenlange chronische stress met hooggevoelige reacties als gevolg. Wellicht is het ook hoge tijd om uit te kijken naar een nieuwe job en/of een nieuwe werkomgeving.

Loopbaanbegeleiding

Doorheen de burn out coaching gaan we jouw burn out verhelpen met hele toffe, opbouwende tools en opdrachten. Bovendien ga ik als loopbaancoach vanuit jouw talenten en wensen mee op zoek naar eventuele nieuwe werkmogelijkheden en/of een nieuwe job, waar jij gelukkig van wordt.

Uitspraken van klanten die geholpen werden bij burn out, bore out en loopbaanbegeleiding

Als kleuterleidster en alleenstaande mama van 3 opgroeiende kinderen voelde ik me opgebrand en depressief. Ik zat vastgeroest in dit patroon en dacht  triestig dat mijn levenspad geen andere kant meer op kon. Ik was het zo moe dat ik op een dag al mijn energie samenraapte en naar Kathy toestapte. Vanaf die dag is heel mijn leven veranderd: Ik leerde communiceren wanneer iets me niet aanstond, houden van mezelf, terug genieten …. en op zoek gaan naar een andere, minder zware, doch meer uitdagende job. Vandaag ben ik zorgleerkracht en begeleid kinderen met leerstoornissen én ik volg een opleiding voor kindercoach!

Cloe

Kleuterleidster

Na hard werken in de diamantsector, onverwachte paniekaanvallen en een depressie met ups en downs gedurende 8 jaar (en het nemen van medicatie) zette Kathy me al na 4 maanden weerom op het spoor. Met de nodige tussenstappen gingen we samen op zoek naar een andere job. Ik werk bij een golfclub, heb geen angsten meer én ben verlost van de antidepressiva! Wie doet dit haar na, bedankt Kathy.

Geert

Diamanthandelaar

Heb je nog vragen of wens je een afspraak?

052 555 001

0474 025 085