052 555 001

Coaching aanbod

Door mijn vele opleidingen kunnen we samen jouw totale levenskwaliteit aanpakken in de  volgende 5 thema’s: Life en Happiness coachingHSP coaching (Hoogsensitiviteit)Burn out/Bore out coaching & loopbaanbegeleidingFaalangsttraining & cursus zelfvertrouwen en Relatietherapie.

Life en Happiness coaching

Hulp zoeken als je kampt met diepe angsten, groot verdriet, te weinig zelfliefde, eenzaamheid… betekent dat je jezelf een vernieuwde positeve start gunt naar een gelukkig en uitdagend leven. Gaan we er samen voor?

MEER INFO

HSP coaching (hoogsensitiviteit)

Hoogsensitiviteit ontdekken en begrijpen zijn de eerste stappen naar een verborgen schat diep in jou, die een grote wereld van verschil maakt tussen er de lasten van dragen of juist heel erg genieten van jouw sterke troeven.

MEER INFO

Burn out/bore out coaching en loopbaanbegeleiding

Al slepend naar je werk omdat het een sleur is of omdat je je opgebrand voelt, kost je veel verloren energie. Je focus verleggen en weerom bruisen van energie op je huidige job of uitkijken naar een nieuwe met de juiste ondersteuning dat kan hier op een leuke manier.

MEER INFO

Faalangsttraining en cursus zelfvertrouwen

Faalangst en te weinig zelfvertrouwen kunnen je levenskwaliteit sterk aantasten. Iedereen kan vanuit de eigen kwaliteiten en gaven leren om assertief te zijn en te blijven.

MEER INFO

Relatietherapie

Een relatie tussen 2 geliefden hoeft niet over te zijn omdat er problemen rijzen zoals conflicten, onbegrip, verkeerde communicatieproblemen, een andere menig over de opvoeding… Mits de nodige inzichten, steun en aanmoediging kan jullie relatie opnieuw bloeien en sterker zijn dan voorheen.

 

MEER INFO