052 555 001

Ja, dat zouden we wel allemaal wensen, indien die menopauze de kop niet opstak!

40, 50 jaar . Hoe dikwijls krijgt men rond die leeftijd niet te horen dat men een depressie heeft of een burn-out? Terwijl het enkel de hormonen zijn die opspelen.

Je zit wellicht met een hoop vragen als : “ Zit ik al in de menopauze? Welk zijn mogelijke menopauze symptomen? Hoe kom ik van die opvliegers af? Wat is een pre-menopauze en een postmenopauze? Hoe langt duurt de menopauze?  Hoe zit het op seksueel vlak? Ik wil er nog graag jong en aantrekkelijk uit zien, kan dit nog?

Ja zeker !! Ik deed een studie aangaande de menopauze en kan jou op veel van deze vragen een antwoord geven. Je zal versteld staan welke fantastische wereld er voor je opengaat. En wees maar zeker dat je er nog jonger kan uitzien!

Happiness Coach – Kathy Vendelmans