052 555 001

De langste relatie die je ooit zal hebben, is de relatie met jezelf.

Alle andere relaties komen en gaan. Zelfs huwelijken die duren ‘tot de dood ons scheidt’, eindigen op den duur . Je verkeert altijd in je eigen gezelschap. Jouw relatie met jezelf is oneindig. En, hoe is die relatie? Ben je blij met jezelf, als je ’s ochtends wakker wordt? Vind je jezelf prettig gezelschap? Geniet je van jouw gedachten? Heb je pret in je eentje? Hou je van jouw lichaam? Ben je tevreden over de tijd die je met jezelf doorbrengt?

Als je geen goede relatie met jezelf hebt, hoe ziet jouw relatie met een ander er dan uit? Als je niet van jezelf houdt, blijf je iemand zoeken om de leegte in je op te vullen, om je blij te maken of om jouw dromen te vervullen.

Herschrijf je toekomstige geschiedenis, zoals jij die wil beleven.

Wie ben jij? Wat wil jij? Jezelf veel beter leren kennen kan op 3 tot 5 sessies bij Stille Waters.

www.stille-waters.be of 052-555-001