052 555 001

RELATIES (problemen) heb je in alle vormen en kleuren

Of het nu gaat over een  huwelijk, een latrelatie, een nieuw samengesteld gezin, een losse relatie, een gemengde relatie…. In welke relatie dan ook, hebben we het verlangen om lief te hebben en geliefd te worden. Zijn er echter relatieproblemen. Dan voelen we ons daar veelal ellendig, triestig, radeloos en verloren bij. Het lijkt dan wel of niemand in deze wereld ons kan begrijpen, precies alsof we er helemaal alleen voor staan. Om dan nog maar te zwijgen over die onbekende, soms angstaanjagende toekomst, waar we ons geen beeld over kunnen vormen.

Het kan best even een crisismoment zijn in je relatie. Hoef je daarom dadelijk uit elkaar te gaan ? Neen beslist niet. Veelal ontstaan conflicten omdat men niet duidelijk luistert naar elkaar, men niet meer goed of totaal niet meer communiceert en geen oplossing vindt.

Het is ook niet zo vreemd dat men relatieproblemen of huwelijksproblemen ondervindt tijdens de zwangerschap, na de geboorte van een kind, nadat je partner of jullie beiden op pensioen gingen … Tenslotte gaat dit over serieuze veranderingen , die vragen voor nieuwe afspraken tussen jullie beiden en wederzijds respect voor ieders wensen.

Het liefst van alles zouden we onze toekomst dan in handen willen leggen van iemand die  mee naar een oplossing zoekt. Iemand die ons kan begeleiden, bv. in onze huwelijksproblemen, die onze crisis mee kan oplossen. Iemand die ons vanop een afstand tips en advies geeft voor onze relatie- en/of huwelijksproblemen.

Dan kan het goed zijn en deugd doen dat een relatiecoach je even begeleidt en jullie spreekbuis is vanaf de zijlijn. Soms liggen de antwoorden zo voor de hand, doch zie je ze even niet. Hebben  jullie nood aan iemand waarbij je kan aanleunen in jullie zoektocht naar het hervinden van jullie geluk? Dan help ik je graag als gediplomeerd Life-, Mental-, Happiness- en Relatiecoach.

Je kan me bereiken via 0474-025-085 of 052-555-001 of via stille.waters@telenet.beof neem een kijkje op www.stille-waters.be of https://www.facebook.com/stillewatersbijkathyvendelmans/

Wish you a happy life.

Kathy Vendelmans