052 555 001

Ann: “Ik ben razend vanbinnen. Voor de zoveelste keer zoek ik toenadering tot de man waar ik al geruime tijd mee samen ben. Onophoudelijk hebben we getracht, ieder voor zich en op onze eigen manier, om vriendelijk te zijn voor elkaar. Er te zijn voor elkaar en toch …. loopt het steeds weer mis. Ik weet pertinent zeker dat we elkaar graag zien. Waarom kwetsen we elkaar dan iedere keer weer? Kan het werkelijk niet anders. Moet ik van hem weg gaan vooraleer de rust zal weerkeren in mijn leven? Mag en durf ik nog hopen op een ander leven met of zonder hem?

Bestaat het dat mensen kunnen en willen veranderen zonder zichzelf te verliezen? En waarom willen we met iemand samen zijn?

Angst maakt deel uit van mijn huidig leven. Door de onzekerheden die mijn pad doorkruisen, het willen maar niet durven veranderen.”

Zit jij ook met zoveel vragen en zo weinig antwoorden? Herken je je in de vorige uitspraken?

DAN KAN IK JE OP WEG HELPEN NAAR EEN MOOIER LEVEN, WAAR JIJ VOLKOMEN RECHT OP HEBT.

WELKOM bij STILLE WATERS

HAPPINESS COACH

Kathy Vendelmans

052-555-001 of  0474-025-085