052 555 001

Ik hou van water

Ik hou zowel van het stille als het bruisende water. Het stille water creëert voor mij een wereld van rust, tijd en inzichten.  Doch ook de kracht die uitgaat van het bruisende water vind ik prachtig. Hoe het steeds weer nieuwe en verschillende golven aanmaakt is ongelooflijk knap.

En … of het nu een bergriviertje is, een poel met kleine waterdiertjes of de kolkende golven van de oceaan, het maakt niet uit. Alles is mooi op zijn of haar manier. Het komt er juist op aan, door welke bril je ernaar kijkt. Zo is het ook met de mensen.

Iedereen is mooi op zijn of haar manier. Dat geldt ook voor jou, ook jij bent stralend. Zelfs water dat bevriest tot bloemige ijskristallen vind ik een wonder. Dit wonder zit in ieder van ons, ieder van ons is uniek.

Echt iets om verwonderd over te zijn! Wil jij het wonder in jou terug vinden of vergroten? Dan help ik je graag bij het heruitvinden van jezelf. En weet … alles begint bij de liefde voor jezelf

Ik ben graag de gids bij het samen zoeken naar jouw liefdesstroom. Samen bevaren we jouw rivier, dan sta jij er nooit alleen voor.

Dus wil  jij ook meer of terug bruisen van geluk én ben je bereid om er aan te werken? Geef me dan een seintje en dan maken we tijd voor een boeiend gesprek, binnen een groen, rustgevend kader.

LEUK DAT JE OP MIJN PAD KOMT!

IK KIJK ER NU AL NAAR UIT JE TE ONTMOETEN.

JIJ, MAG ER HELEMAAL ZIJN ZOALS JE BENT.